Mamma till Millie&Loa

Paket från tomten

Allmänt Permalink0

Andra dagen tomten lämnat ett paket till barnen. M utbrister när hon kommer hem och ser paketet - ett paketet till mig och Loa. Tillsammans vi ska få ett paket. 


Idag låg det en nattlampa i paketet. Miffy lampa som M skulle ha nära sin säng - här ska stora kaninen stå! 


Första paketet från tomten

Allmänt Permalink0

Måndag och tomten hade lämnat varsitt paket till barnen. Böcker från favoriten Bamse som sedan lästes innan läggning. 

Paket till jul

Allmänt Permalink0

Varje år sedan M föddes har jag fixat en julkalender med en julklapp varje dag fram till julafton. Istället för att ge dem paket på jul så vill jag ge dem julkänslan hela december, få dem att längta och även så tycker jag de får en annan syn på alla paket, att det uppskattas och leker med en ny leksak eller får nya kläder.. 


I år fick dem en pixiekalender från deras mormor och morfar så då bestämde vi att de får ett paket varje advent och sedan paket sista veckan fram till jul. 

Något jag tror vi kommer börja köra på varje år framöver. 

Både Millie och Loa väntar ivrigt att få en ny bok varje dag att läsa vid läggning. 
Första advent fick dem spelet bamsegympa, andra advent åkte vi dagen efter till badhuset och bada och tredje en kassamaskin som även blev en present för att hon slutat med nappen. 

Under veckan kommer det bli julklappar de behöver, som vi vill ge och det jag köpt och lagt undan för en julkalender men som blir nu. Så därför en blir det ibland mer än ett paket var. 

Kommer varje dag lägga upp en bild på dagens paket och paketöppning 

Till top