Mamma till Millie&Loa

Kvällstankar

Allmänt Permalink0
Den finaste pojken i mina ögon 

Februarimånad avslutas med sjukdom, trötthet, tankar, jobb, framtidsplaner om allting och så håller det på om
och om igen... 

Jag vill så mycket just nu men både sjukdom och tröttheten stoppar mig vilket gör att jag inte gör något alls istället (tar hand om barnen som är ett heltidsjobb bara det) men allt annat på min fritid. 
Därför vill jag ha mars, vår och sol. Bort med sjukdommar och in med ork. Jag vill jobba i kapp och sedan njuta av att våren närmar sig. Ta en långpromenad eller kaffe i lekparken med en efterlängtad vän.


Sjukdom i familjen

Allmänt Permalink0
Frukostbrickan i helgen 

Det ekar ifrån mitt håll just nu. I helgen blev jag och M magsjuka. Det gick som tur över fort men man blir så fruktansvärt seg efteråt bara. Nu under veckan har båda barnen blivit förkylda. Så det är en del att ta hand om under dagarna. Vi har spenderat veckan hos mina föräldrar eftersom killen är på kurs , så passar vi på att hänga här under tiden. 

Snart kommer vi ikapp igen och får tillbaka energin, vi kliver ju snart in i mars. Vilken känns underbart!  

Kväll med Likalyx & RostochRussin

Allmänt Permalink1
        foto: Lindablom

I tisdagskväll mötes några mammabloggare från Karlstad upp på Plaza hotell för att träffa två goa människor som driver varsitt företag Likalyx och Rostochrussin
 

 
Likalyx är ett företag som säljer bla barnfiltar, mössor och sängkläder i ett helt otroligt tyg. Tygerna är utav ekologiskt bombull och bambu. Bambu som nya kollektioners tyg är utav är antibakteriell, temperaturreglerande och har ett naturligt uv-skydd. Det jag är mest såld för är deras dova färger. Klassiska ljusa toner som passar till alla. 
Företaget har sin fabrik i Estland och har bra kontakt med varandra. En viktig sak för både oss kunder som för företaget. 
Ägaren för Likalyx visade upp sin nya kollektion och vi alla fick känna och klämma. Så ljuvliga! 
Sedan var det dags för ägaren för Rostochrussin. En presentbutik som befinner sig i Sigtuna. 
De båda gick i genom alla produkter vi skulle få med oss hem efter kvällen. Vilket jag tyckte var super. Varje produkt föll närmare hjärtat och alla dessa gåvor vi fick går att köpa på just Rostochrussin. 

Ni läsare får just nu 25% på ert köp hos både Likalyx och på Rostochrussin. 
Ange koden: Likalyx25
Den gäller t.o.m. 29februari, så passa verkligen på att fynda nu när ni får chansen.
Ni klickar er bara vidare på butikens namn så kommer ni direkt till deras webbbutik.

För er som bor i Värmland så kommer Pigge & Lina (ligger på drottninggatan här i Karlstad) att börja sälja Likalyx vilken dag som helst .. 
Under kvällen fick vi  även godsaker och champagne som vi mumsade så gott i oss.
Alla bilder från kvällen är tagna av Linda Blom. Jag fick med kameran men inget batteri.
 
Innehållet av vår goodiebag 
I vår goodiebag fanns en snuttefilt från Likalyx, Godis ifrån Haupt lakrits, underbara doftpinnar från K.Lundqvist Stockholm,
Topp från Femme Collection, Tavla från LemonLou, Två armband från Bud to rose, Dagbok från Likalyx och en kökshandduk från Lidby Living.

En superhärlig kväll tillsammans. Tack än en gång för att jag blev bjuden och tack alla sponsorer för en grym goodiebag att få med hem.
Till top