Mamma till Millie&Loa

Passa på

Allmänt Permalink0


Just nu får ni 20% på ert köp hos lillabusfro.se om ni anger koden: DENISE20 

Gäller T.O.M 30/1 kl 23:59

Det rusar iväg

Allmänt Permalink0
En trött men söt Loa 

Shit vad denna veckan gick fort (okej det är några dagar kvar) 
De sista dagarna är det fullt upp. 

I morgon får vi besök av en tjej jag inte träffat på några år. Vi fick varsin kille i september nu så tänkte vi att det var dags för att ses igen och ha lite bebisträff. Ska bli mysigt och roligt för L att träffa någon i sin egna ålder.


M på pottan

Allmänt Permalink1

Den här underbara ungen har under en veckas tid gått på pottan själv. 
Hon går dit själv och säger till när hon är klar. Så duktig! Vi har blöjan på under natten, vilan under dagen och när vi ska bort. Men nu de senaste dagarna har blöjan varit torr under själva vilan då hon kissat innan och direkt efteråt. 

Vi har sedan i somras visat henne pottan. Vi har satt ner henne där då och då. Inte varje dag utan ibland har det tagit veckor emellanåt. Vissa dagar har hon fått gått runt naken, frågat henne om hon vill kissa och visat. Hon har alltid själv satt sig på pottan men det blev oftas inte i pottan utan det hamnade bredvid. 

 Nu när nya året kom så tänkte jag att vi får börja göra det oftare. Två dagar gick med att hon fick springa runt naken och att man fick fråga henne hela tiden om hon ville sätta sig ner men så tillslut satte hon sig helt själv och kissa direkt. Efter det har hon gjort det hela tiden. Nu kan hon även ha kläder på och vet vad hon ska göra. Inga olyckor än så länge, men såklart räknar vi med att det kommer hända och att hon också kanske en dag vill ha blöja på. 
Men ett stort steg. 

Mamma och pappas duktiga stora tjej.
Till top