Mamma till Millie&Loa

Testagram - April

Allmänt Permalink0
 
Testagrams box för April.
 
 
Här kommer en sammanfattning om vad månadesbox innehöll samt vad jag tyckte om produkterna
 
Haribo Zourr -
Nu lanserar HARIBO tre sura nyheter Chat Zourr, Flower Zourr och Dino Zourr i påsar 125-135g. Alla med olika surhetsnivåer för att passa din smak.
· Chat Zourr 135g surhetsgrad 2
· Flower Zourr 125g surhetsgrad 3
· Dino Zourr 135g surhetsgrad 4
- Godis helt i min smak. Sura men inte så att det inte gick att äta. Kommer att köpas hem igen!

Göteborgs Utvalda Cristini med Råg -Rågcrostini & en nypa chili – Små rostade skivor av rågbröd bakat med olivolja och toppat med en nypa chili.
Rågcrostini med havssalt & olivolja – Små rostade skivor av rågbröd bakat med olivolja och toppat med havssalt. Utvaldas nya rågcrostini bakade på råg är ett modernt tilltugg för Utvalda stunder.
- Riktigt goda att ha som plockmat som innan maten eller passande till fredagsfilmen. Supergott med chillin. Inte för stark att det tog överhand men en liten hetta som dök upp. Passade bra till pesto och marmelad.

Oatly Natural Energy -
med smak av Jordgubb & Fläder eller Apelsin & Mango .. Natural Energy är mer av en emellan-måltiderna-dricka. Men utan att vara sliskigt söt. Du sippar, klunkar eller sveper den innan tentan, jobbet, träningen eller konstutställningen för att pigga upp din kropp och hjärna. Innehåller inga konstigheter eller syntetiska ingredienser utan bara sånt som finns naturligt i frukt och havre.
- En bra blandning av jordgubb/fläder och inte så krafig konsistens att en sjönk ner lätt. Jag är inte allt för mycket för drycker som mellanmåldryck, måltidsdryck eller drickyoghurt men denna var helt okej..

Risenta Granola -
Med smak av Hallon & Kokos eller Granola Äpple & Kanel. Våra granola består av massa flingor, gryn, fröer och kärnor som rostats tillsammans med solrosolja och vanilj respektive kanel. Efter vi rostat dessa ingredienser får de en härlig knaprig konsistens.I Hallon & Kokos Granola har vi sedan tillsatt hallon som är fulla med frisk sötma och syrlighet och knaprig kokos och i Äpple & Kanel Granola har vi efter rostning tillsatt solmogna torkade äppelbitar.Vår granola är full med massa härliga smaker men innehåller inget tillsatt socker.
- Smakade verkligen äppelpaj. Men god smak och lätta att tugga på, ej för hårda som en deöel Müsli kan bli. Gott !!

CIF Power And Shine Universal Wipes Pink Lily -
Extra stora och tåliga wipes för snabb. enkel och effektiv rengöring.
Ger ett skinnande rent resultat i hela hemmet och en doft av blommor.
- Jag älskar dem. Luktar helt underbart, vill att hela mitt hem ska dofta såhär dynet runt! Riktigt bra att få bort fläckar med. Istället för att ta en disktrasa när jag dammtorkar tar jag en servett av dessa. Supeer att ha i väskan ifall det spills någonstans eller att rengöra insidan av bilen med. Kommer köpas hem fler fler gånger.

Academia Barilla - en premiumpasta från Barilla.
Pastan tillverkas i Italien av högsta kvalitet med durumvete. Pastan är bronsvalsad, vilket därmed ger den en grov yta, somt gör att pastan lättare absorberar såsen.
- En "grov" pasta. Mycket mättande men för mig smak blev det för mycket, för tjock och mäktigt. Men bra för dem som vill bli mätta snabbt.

DAX Alcogel Pear & Lily - en återfuktande handdesinfektion med en frisk doft av päron och vita liljor. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka.
- VI har alltid en desinfektion på diskbänken och vid handfatet inne på toan. Men denna gel luktade så mycket bättre, fräschare och gick snabbt in i huden. Perfekt storlek så den fick bli med på vår semester till Italien i handväskan.

 

 
Till top