Mamma till Millie&Loa

Testagram - Maj

Allmänt Permalink0
 
Testagram - månadensbox för MAJ
 
 
 
Här kommer en sammanfattning om produkterna i majboxen samt vad jag tyckte om alla produkter:

 

Skittles - Wild Berry
Nu lanseras äntligen den tredje medlemmen i regnbågsfamiljen Skittles; Wild Berry! En härlig mix av skogsbärssmaker som sägs uppskattas extra mycket av de vuxna godisälskarna. Skogsbärssmakerna som finns representerade i påsen är: blåbär, körsbär, hallon, mix av äpple + björnbär samt mix av jordgubbe + kiwi.
- Såå himla gott! jag må vara en godisgris men vilka goda härliga smaker. Uppfriskande! den godaste av de tre Skittles som finns ute..

NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes -
Resultatet är en serie som använder de mest vårdande ingredienserna från den ikoniska NIVEA Creme tillsammans med ett unikt Protective Care-komplex.
Bra våtservetter som även tar bort vattenfast make-up. Doftar den typsiska Nivea doften som jag gillar. Mjuka servetter och det svider inget i ögonen efter användning. Kommer absolut användas under mina sminkningar i sommar.

Nutrilett Breakfast Bar med Apple och Cinnamon -
Nu har det blivit ännu enklare att få en hälsosam start på dagen med Nutriletts nya frukostbars! Nutrilett Breakfast Bar med quinoa, havre, äpple och kanel är en krispig bar med högt innehåll av protein och fibrer som håller dig mätt fram till lunch och utan onödiga kalorier.
- Dessa föll mig inte alls i smaken. Torra, smakade inte mycket  och den lilla smaken passade mig inte. Nyttiga kändes de iaf vara men inget jag kommer köpa hem.

Appletiser -
Appletiser är för dig som gillar smaken av solmogna äpplen. En utsökt äppeljuice, det enda som tillsätts är lite kolsyra.
- En "vuxnare" variant på äppelcider. Smakade en mer mogen smak av äpple och mer "äkta" . Supergod och läskade.

Bliw Kök -
tuff mot lukt och smuts men snäll mot händerna!
Olika typer av smuts kräver olika typer av rengöring. Därför behöver en handtvål kunna uppfylla olika behov beroende på vilket rum den används i. I köket handlar det om att få bort matlukt från händerna på ett effektivt sätt.
- En fräsch doft av Lime som inte tog över för mycket. Vi har alltid tvål i köket och denna passade perfekt in i ett kök så som deras tanke även är.

Lipton Amazingly Grey - ett härligt smaksatt svart te med rund och balanserad smak med välbekanta bergamott & citrustoner. Teet är 100% Rainforest Alliance-certifierat och kommer i Pyramidpåsar för att ge den bästa smakupplevelsen.
- Smakade inte mycket mer än ett vanligt "te". Gott men jag föredrar mer ett te med fruktsmak. 

Colgate Max White - Expert White -
Colgate är världens såväl som Sveriges största varmärke inom tandkräm. Colgates senaste revolutionerande tandkräm Colgate Max White – Expert White är särskilt utvecklad för att återställa år av gulnande tänder. Vitare tänder på 5 dagar vid användning enligt anvisning.
- En mildsmak och en fräsch eftersmak som höll andedräkten bra i flera timmar efteråt. Har inte direkt sett någonskillnad på vithet men har inte heller gjort någon före-efterbild för att se. Men en tandkräm som kändes bra och gjorde rent tänderna.

Nivea Sun Kids Pocket Size SPF 30 -
Pålitligt solskydd för barn i praktisk fickförpackning! Gör dig redo när och var som helst ett effektivt solskydd behövs. Det högeffektiva UVA- och UVB-filtersystemet ger ett omedelbart och långvarigt skydd som lämpar sig för barns känsliga hud. Vattenresistent.
- Jag gillar Niveas solskydd. Använde detta nu i Italien. Perfekt storlek att ha med i väskan, både till solsemestern eller bara till sjön där hemma. Man känner att solskyddet finns kvar även efter ett dopp i vattnet, lätt att smöja in och blir inte vit av krämen heller.

 
 

 

 

Till top