Mamma till Millie&Loa

Testagram - Månadens box JUNI

Allmänt Permalink0
 
 
 
Testagram låg i brevlådan förra veckan. Alltid lika kul och spännande.
Mycket roligt att testa och prova och den här gången var det mycket blandat. Det kommer inte ut någon Julibox utan då kommer de ha sommarledigt men är tillbaka i Augusti igen. Vill ni också beställa hem Testagram så besök deras hemsida Här . Där kan ni läsa om vad testagram är och beställa er egna box.
 
 
 
 
Det här fanns med i månadebox JUNI och såhär tycker jag om alla de sakerna:
 
Palmolive Magic Softness: Magic Softness är en banbrytande innovation inom handtvål. Tack vare den unika pumpfunktionen bildas ett behagligt och fylligt skum direkt från pumpen, vilket gör den praktisk, dryg och ekonomisk och framförallat utan spill. Den är enkel att dosera, ett tryck räcker, finns i 4 härliga dofter: Hallon, Jasmin, Tangerine och Äpple. Tvålen är också berikad med fuktgivande ingredienser och efterlämnar en otroligt mjuk känsla.
- vi har haft den med hallon sedan innan och vi gillar dem. Perfekt med att inte behöva få för mycket med tvål. Millie kan ta utan att det blir massa med tvål. Den håller även mycket längre än 'vanlig' tvål. Den här doften doftade som godis (kids tvål) 

Froosh Shorty – 100% frukt, inga tillsatser!
innehåller bara frukt och inget annat! Nya Froosh Shorty är förpackad i en kartongburk, gjord av miljövänligt papper.
- perfekt storlek och mellanmål. Den här drack M upp direkt. Smakade enkelt och var lätt att dricka.  

Risenta Brödmi´x med tre smaker (Fröbröd, Nypon&ChiaBröd och BananBröd) : För alla mackälskare kommer nu Risenta med en enkel lösning för att baka hälsosamt bröd hemma. De tre nya brödmixerna Fröbröd, Nypon & chiabröd samt Bananbröd är alla fria från vanligt vetemjöl. *
Länge leve mackan!
- bakade fröbrödmix som var enkel att göra men jag lyckades tyvärr inte att få ett gott bröd. det ramlade isär och blev för mäktigt att äta men kanske lyckas bättre nästa gång för smaken var det ingen fel med 

Zipper, Allroundpåse: Exceptionellt mångsidig och mycket tillförlitlig: Zipper med blixtlåsfunktion från Toppits® kan användas för frysning eller för att hålla maten fräsch. De kan också användas för att säkert och bekvämt lagra, sortera och transportera alla typer av små föremål. De patenterade Zipper-påsarna försluter tätt, specialfolien är väldigt slitstark samt vattensäker.
- perfekt att ha små saker i när man ska någonstans. Vattensäker är verkligen tOppen, används just nu till att lägga rån och majskrokar till barnen.

BUBS DE LUXE, Salty Liquorice: Svenskproducerad lakrits av hög kvalitet (6 % lakritshalt) i Två olika smaker – Salty och Sweet. Förutom att det är tillsatt salmiak för smakens skull, så är det bara naturliga råvaror. Glutenfri och Gelatinfri. 
 - älskar lakris. Den salta var inte för salt utan i bra 'normal' smak så den passar de flesta men för mig skulle jag gärna ha den lite mer saltigare.Vissa lakritsbitar kan bli för mycket. Så att man får ont i magen, typ svårt att svälja. men av dessa blir det inte så, De är mjuka, lätttuggande och smakade Ren lakrits

Havre Tunnbröd – Gyllengräddat, krispigt och fylligt med femte smaken umami. Ett ursprungsbröd som passar väldigt bra till buljongsoppor, bara med smör på eller till milda ostar med marmelad på.
 - tunnbröd med smör och ost tillsammans med sill och potatis. Mumms. Lätt och krispig.

Zeta Dessertolivolja - Överaska både smaklökar som gäster med årets tredigaste dessert. Len olivolj på sallad med också på krämigvaniljglass. Tre nya smaker: Svartpeppar, citron och Apelsin.
- Vilken överaskning. SÅ GOTT!! Äkta apelsinsmak och det smakade även som att det var rivet apelsinskal i. MUMMS. Detta kommer användas ofta!

 
 

 

 

 

 

  

Till top