Mamma till Millie&Loa

En av varje

Allmänt Permalink0

Ofta får vi höra av folk: nu ska ni väl inte ha fler barn? Två barn, ja nu är ni väl klara? Va roligt med en av varje- En familj på fyra är ju perfekt. Inte ska ni ha fler barn än två... Nu dröjer det ett tag innan ni skaffar igen va...

Sen att vi har två barn tätt gör det hela inte mindre tyst med frågor eller att folk kommer med synpunkter..
Folk får gärna komma med frågor eller synpunkter. Jag tar in det jag vill och resten åker bara förbi..
Men ibland förstår jag inte vart alla får så mycket med luft ifrån och tror sig bestämma över våra val i livet. När man måste stå och försvara sina önskningar om vad vi vill i framtiden.

Vi eller rättare sagt jag känner mig långt ifrån klar när det kommer till barn. Jag har mer att ge. Både tidsmässigt, ork och kärlek. Jag har alltid velat ha en familj med fyra barn och det har T också. Sen vi fick M så har vi sagt att vi tar det som det kommer. Ja över fyra barn är inget vi önskar just nu och tre barn kan också bli super det med. Vi tar det som det kommer helt enkelt men vi önskar gärna minst ett syskon till Millie och Loa.

Jag har varit gravid i tre år och vi har ju faktiskt fött tre barn inom loppet på två år. Min kropp har läkt riktigt bra men för kroppens skull men även för våra barn så vill vi vänta med att sätta igång igen.
Vi vill ge våra två barn tid ihop. Eftersom Millie var så liten när Loa kom till så vill vi även ge henne den tid och kärlek som det ibland känns som vi missat. De behöver få tid med varandra. Även om jag redan nu längtar efter ett syskon till dem så känner vi att det inte passar.

Men några år till ska vi vänta. Vi är unga, jag vill komma igång med jobbet till 100 och jag vill att kroppen ska få vila ett tag. Sen när det känns bra då önskar vi gärna en lillasyster eller lillebror, om vi nu kan få det. Det är inte heller en självklarhet.

Till top