Mamma till Millie&Loa

Äntligen helg

Allmänt Permalink2

Båda barnen vaknade innan sju i morse. Så det var bara att stiga upp det. Men när det är fredag känns allt så mycket bättre. Kanske beror det på att jag vet att vi snart är två som hjälps åt. För varje fredag är jag alltid lite piggare, orkar mer och har mer tålamod!

Jag ville få lite fredags feeling med barnen idag så vi bakade kladdkaka tillsammans och sedan dukade vi upp en liten picknick och mumsade i oss allt gott. M njöt verkligen. Lycklig över att få vara med och baka, duka upp och ha mysig stund tillsammans med mamma och lillebror. Då värmer det extra i mammahjärtat!

Under kvällen har vi varit hos barnens kusin med familj. Ätit god mat och barnen har lekt för fullt så påvägen hem somnade de båda två. Snart sover vi vuxna med. Idol på tvn sen avslutar vi fredag och välkomnar en ledig lördag som vi inte haft på bra länge.

T o r s d a g

Allmänt Permalink0

Idag blev det bullbak direkt när vi vaknade!
Kände mig som superwomen när klockan blev 10 och båda barnen var påklädda, nybakade bullar på köksbänken och vi alla tre var redo att sätta oss i bilen påväg till Öppna förskolan.
Vid olika tillfällen måste man klappa sig själv på armen och vara stolt över sig själv (livet som tvåbarnsmamma kan dessa situationer vara guldvärda)

Vi har iaf spenderat förmiddagen på öppna förskolan, det var fem månader sen sist så idag var det dags för ett besök och nu ska jag försöka komma iväg flera ggr i månaden så barnen får leka, pyssla och roa sig med andra barn.

Efter lunch kom min ena syster på besök och därefter har dagen bara gått av farten. Känns så skönt att jag kommit ikapp med det jag 'varit efter med'. Så nu är kvällarna mer lugna och jag kan lägga mig i tid.

Imorgon är det fredag och ledig helg för oss båda!! Så skönt. Helgen kommer bestå av husfix och fix i salongen. Inte ofta vi är lediga helger tillsammans just nu så underbart att få tid till att fixa här hemma.

Ta 3 betala för 2

Allmänt Permalink1

Passa på! Sista dagen - ta 3 betala för 2. Klicka här för att komma till kampanjen!
Till top