Mamma till Millie&Loa

Babynest till Lillasyster

Allmänt Permalink0
I samarbete med Minniemonroe fick vi hem detta fina babynestet i sommras.
och nu använder vi det dagligen. Vi har ett i vardagsrummet och ett i sovrummet. Så skönt att slippa dra på fram och tillbaka då det är just där det används mest. Så nu "drar" vi med det ena bara till köket, uterummet osv om vi måste förflytta henne.
 
Nestet är i ekologisk bomull och madrassen är med vätskeskydd vilket jag gillar.
 
 
 

Första långpromenaden

Allmänt Permalink0

Idag tog min ena syster med sig Millie till badhuset så passade på under tiden att ta med de två minsta på en långpromenad när de skulle sova efter lunch. Vi har varit ute och gått promenader efter att Ina kommit men det var första gången jag gick i raskt tempo och också första gången själv. Det blev en timmes promenad så var svett och trött när jag väl kom hem, men så skönt att äntligen kunna röra på sig igen. Det tar nog ett tag till innan jag kan göra mer än det jag gjorde idag för det känns en hel del i både ben och rygg nu ikväll men det är heller inte så konstigt när det är lite mindre än tre veckor sedan jag var på förlossningen. Men jag ser fram emot hösten och promenader med vagnen.


Blått är flått

Allmänt Permalink0
 
Älskar jackan som L har fått i samarbete med Babyshop.se .
Den passar till både soliga och sämre dagar.
I kragen gömmer det sig en huva vilket är toppen att kunna plocka fram om regnet är pågång.
Att syskonmatcha är ju något jag är svag för! I helgen var vi på kalas och då fick barnen ha dessa tröjor på sig när det blev kallt till kvällen. I somras matchade de så fint på kusinens dop!
 
Till top