Mamma till Millie&Loa

Doona +

Allmänt Permalink0

Ifall ni missade mitt förra inlägg om Doona så vill jag igen skriva och visa om detta babyskydd och vagn i ett som har räddat mig från många svåra situationer. 


Doona+ blev utsedd till 'årets babyprodukt 2016' och det förstår jag. Den är sjuksmidig att använda och underlättar för oss föräldrar i vardagen. 
 
 
 
Doona+ är alltså ett babyskydd och vagn i ett. Babyskyddet går att användas upp till 13kg och har ett spädbarnsinlägg som man sedan kan ta ur under tiden bebis växer. 
Babyskyddet kan användas tillsammans med en isofixbas eller sättas fast med bilbältet. När du sedan plockar ur skyddet ur bilen och vill omvandla den till vagn tycker du på en 'knapp' bak vid huvudet och då fälls hjulen ner. Med enkla tryck på handtaget ändrar du längd och vinklar ut handtaget så det riktar sig mot dig. En film på hur du gör finns ute på min instagram. Supersmidigt när du inte har plats för en vagn i bagaget eller när du ska göra snabba besök. Jag använder den varje gång jag lämnar och hämtar barnen på förskolan. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan Doona då. Att plocka ur och i tre barn från/till bilen och gå mot/från respektive ingång med Babyskyddet bärandes på armen som jag gjorde första månaden och det var inte lätt och tänk hur tungt det blir med tiden! Nu klickar jag ur skyddet och får snabbt fram en vagn. Sedan kan jag ta mina andra små och kan gå lätt mot ingången. Jag behöver inte bära runt på Ina som blir besvärligt med fler barn att springa efter men som även dessutom sparar på min rygg. 
Supersmidigt även de gånger jag snabbt ska in på affären och slipper ta ur och i vagnen från bagaget. Så enkelt och smidigt att ha skydd och vagn i ett!! 
 
Detta är i samarbete med Amvina.se
Till top