Mamma till Millie&Loa

Besök nr 2

Allmänt Permalink0

Igår fick jag ringa in till förlossningen för andra gången. På fredagskväll hade det kommit en hel del med bruna klumpar i trosan och värken i nedre delen av magen blev bara värre och värre. Jag tänkte att det kanske ev kunde vara en del av slemproppen och ville avvakta till dagen därpå för att se hur allt såg ut då. Det blev en natt med inte alls mycket med sömn och när jag vaknar morgonen därpå hade det bruna övergått till mycket mörkare färg. Avvaktade i nån timme men smärtorna i magen blev allt starkare så ringde in förlossningen som ville få in oss på kontroll. 

De kunde se att jag hade en gammal blödning men visste inte varför men allt såg bra ut. De kollade tappen som var normal och bebis sparkade för fullt. Så fanns inte mycket mer att göra och vi åkte hem.
Väl hemma började jag tvätta klart alla bebiskläder, packa min egna förlossningväska och fixa med lite allt möjligt ifall det skulle komma en bebis tidigare.  
Idag kom skötbordet även upp och nu ikväll tänkte jag fixa i ordning med blöjor osv som ska vara där under.

Idag har smärtan i magen fortsatt så något händer där inne/nere, om det är bebis pågång eller om kroppen förbereder sig inför det hela är frågan men jag känner mig mycket lugnare nu när vi har mer förberett 

PACKA BB-VÄSKAN

Allmänt Permalink0

Igår började jag ta fram vilka kläder som skulle packas i BB väskan och idag har jag packat färdigt lillans del. Nu ska jag bara gå igenom allt annat som ska packas med och även min och T del. 


Tänk att det inte är så långt kvar tills hon är här!! 

STADSTAVLOR

Allmänt Permalink0

I samarbete med Madde-Design har jag fått hem två stadstavlor som ska få pryda vår vägg här hemma.
Karlstad - Staden vi idag bor i och våra barn är födda i och Hagfors - Staden jag och min sambo kommer ifrån och har våra rötter i.
Storleken jag valde är 50*70 vilket kommer passa perfekt. Men finns i mindre storlek för den som önskar.

Just nu får ni 20% på ert köp hos Madde-Design om ni anger koden: denise20
Så passa på att beställa er stadskarta!

 
Till top