Mamma till Millie&Loa

Besök nr 2

Allmänt Permalink0

Igår fick jag ringa in till förlossningen för andra gången. På fredagskväll hade det kommit en hel del med bruna klumpar i trosan och värken i nedre delen av magen blev bara värre och värre. Jag tänkte att det kanske ev kunde vara en del av slemproppen och ville avvakta till dagen därpå för att se hur allt såg ut då. Det blev en natt med inte alls mycket med sömn och när jag vaknar morgonen därpå hade det bruna övergått till mycket mörkare färg. Avvaktade i nån timme men smärtorna i magen blev allt starkare så ringde in förlossningen som ville få in oss på kontroll. 

De kunde se att jag hade en gammal blödning men visste inte varför men allt såg bra ut. De kollade tappen som var normal och bebis sparkade för fullt. Så fanns inte mycket mer att göra och vi åkte hem.
Väl hemma började jag tvätta klart alla bebiskläder, packa min egna förlossningväska och fixa med lite allt möjligt ifall det skulle komma en bebis tidigare.  
Idag kom skötbordet även upp och nu ikväll tänkte jag fixa i ordning med blöjor osv som ska vara där under.

Idag har smärtan i magen fortsatt så något händer där inne/nere, om det är bebis pågång eller om kroppen förbereder sig inför det hela är frågan men jag känner mig mycket lugnare nu när vi har mer förberett 

Till top