Mamma till Millie&Loa

Till bebis från Giftstory.se

Allmänt Permalink0

Bebis har fått sin första present från Giftstory.se :) 

En superfin filt som är gjord i England på samma maskin som dem använde sig av på 1800-talet. 
Så himla mysig och så fin kvalité. 
 
Giftstory.se är en mysig webbbutik med massa fint passande bla till dop och födelsedag. Men det finns även en massa lockade till oss vuxna. En salig blandning och det märks att det är noga utvalda produkter. Fina lyxiga märken men det finns såklart något som passar alla plånböcker. 
Jag tycker verkligen ni ska ta en titt in hos giftstory. 
 

I samarbete med giftstory.se 

Med två små

Allmänt Permalink0

T är med jobbet till Idre och såklart skulle Loa åka på förkylning, tätt i halsen, feber, ögoninflammation och två nya tänder, allt på samma gång. 

Millie har varit lite förkyld men nu har ögonen börjar rinna med och febern börjar komma. Allt har faktiskt gått bra ändå. Trodde nätterna skulle bli jobbiga. Två som inte kan sova ordentligt med alla dessa virus men en gång var har jag varit till dem så inget att klaga över. 

Jag hoppas det lugnar sig nu och blir bättre fort. Jag blir så seg i kroppen själv av att gå hemma med dem och inte kunna göra allt för mycket för att göra det 'värre'. Sen finns det heller inte mycket med energi hos dem att leka på. Det blir mest att se på Pippi, Karlsson på taket, att måla, leka med lera och leka doktor. Men mysigt det är det verkligen att få spendera ännu mer tid tillsammans med dem. 

Vårt fjärde mirakel

Allmänt Permalink1


Tack för alla grattishälsningar. Känns fortfarande lite overkligt att vi ska bli fler i familjen men såklart så ska det bli helt underbart. 
Jag är nu i v16 - veckorna bara rusar iväg. 
Just nu har vi BF i början av september men vi kommer bli igångsatta som de andra gångerna (om inte bebis själv väljer att komma tidigare) så i augusti får vi senast träffa vår nya familjemedlem. 

Ett syskon har vi pratat om att vi vill ha till barnen men kanske inte just nu. Efter Loa sa vi att om kanske 3-4år. Så detta är inte planerat men såklart väldigt välkommet. Så när vi fick reda detta besked var det lite som en chock. 


I november innan min sista mens så hade jag mensliknande smärtor dagligen. Mådde lite illa och kände mig bara konstig i kroppen. Mensen kom och när den var klar mådde jag fortfarande dåligt.. 
Slutade med preventivmedel just för att se om det var det jag mådde dålig över då jag är känslig just för hormoner. Ju mer dagarna gick ju mer mådde jag dåligt. I december började jag bli svullen om magen, blev allt mer illamående och det kändes som om det var något nere i magen. Mensen började bli sen men eftersom vi hade varit med varandra en gång och dessutom med skydd så fanns det inte på kartan att jag skulle vara gravid. När mensen var 14 dagar sen tog jag ett test. Negativt - ja det var ju det jag troddde. Dagarna gick och två negativatest senare tog jag kontakt med gyn. De sa att det troligtvis var en cysta och att den försvinner av sig själv men om jag får feber skulle jag ringa in. De sa att jag skulle lita på testen och att mensen dyker upp när den dyker upp.. okej. Vi firade jul och jag började må allt sämre. Kände ju igen allt från de andra graviditeterna och sa till Tony att nej jag måste vara gravid.. Han sa själv att hur kan det ens vara möjligt.. Tog ett test till och där fanns det två streck - positivt!! 
Visade T direkt och vi både sa att vi får åka och köpa ett digitalt. Hur är det ens möjligt!? 
Det digitala visade såklart gravid. 
När blev jag gravid? Kan det ha varit så att min 'sista mens' inte var en mens. Kan jag vara långt gången redan?!.. blev vi verkligen gravida fast med skydd (IGEN) . Frågorna var många . Jag ringde min läkare och fick en tid för UL. 

På UL fick vi se att det var något i magen och hjärtat slog. De räknade ut att jag troligtvis skulle vara i v7. Vi blev inskrivna hos BM och KUB bokades in. Sedan dess har det varit igång. Eftersom jag har diabetes har det varit mycket med turer till sjukhuset och telefonkontakt. KUB gjorde vi får någon vecka sen och allt såg bra ut. Så nu längtar jag till RUL för att få se den lille igen och förhoppningsvis veta vad det är för kön. Det spelar verkligen ingen roll vad det blir. Vi har sedan innan en av varje så vore superkul med vad som. Men min magkänsla säger just nu tjej. Jag har och mår som när jag gick med M. Dessa veckor har verkligen inte varit en dans på rosor men det är ju värt allt i slutändan ändå.. 

Ja nu hoppas vi att allt går bra. Vi har en spännande vår/sommar framför oss. Millie ska bli storasyster igen och Loa ska bli storebror. Det känns stort! Till top