Mamma till Millie&Loa

25% på Reima & Didriksson

Allmänt Permalink1

Millie och Loa använder dagligen shoftshell jacka och byxor från Didriksson. De har dem både på förskolan och leker i men även bl.a. när vi tar promenader osv. 

Funkar bra vid regn och blåsigt väder men även vid lättare sol då den andas bra!

Just nu har Didriksson och märket Reima 25% där just nu bl.a. den här jackan finns att köpa. Om ni klickar in er på länken nedan så kommer ni direkt till sidan. 

Klicka här

Kläder från Lidl

Allmänt Permalink0

Igår släppte Lidl en babykollektion och det blev en hel del kläder till Ina men också några Loa. Storlekarna gick mellan 50-92. Supermjuka och i fina färger. 


MÅNDAG

Allmänt Permalink1

Ny vecka och börjar den som vanligt med mina små här hemma. 

Jag hade planer på att hitta på något ute idag men både jag och barnen har varit sega så vi har varit inomhus och lekt hela dagen. När de två minsta sov passade jag och Millie på att umgås själva. Hon ville leka frisör och såklart fick hon det. Med turen att ha salong hemma i huset så fick hon avsluta med att tvätta mitt hår shampooneringen. Skönt för mamma och kul för M . 

Nu sover barnen och jag tänkte själva krypa ner i sängen. Trött mamma även om jag får sova bra under natten. Men lika bra att passa på. I morgon är det 'Ina-dag', de stora är på förskolan så som varje tisdag ska jag försöka passa på att fixa lite ärenden samt även snosa lite bebis mellan varven. Hon växer på lillpiga. 

Till top