Mamma till Millie&Loa

DOONA +

Allmänt Permalink0
(null)

(null)

Nu har vi haft vår Doona i några månader.  Och jag vet ärligt talat inte hur vi skulle ha klarat oss utan den. 
Jag använder den varje morgon när jag lämnar på förskolan. Slippa bära på bilstolen eller ta ut vagnen ur bagaget samtidigt som jag har två till att se efter.. 
men vi använder den också ofta när vi ska till affären och handla. Men en annan sak som jag måste berätta om när den kommer till bra använing är när jag samåker med en kompis som också har barn. Då finns det inte plats för att ta med vår vagn men med Doona så är det löst! 

Jag har fått frågor om hur den är att köra i snö och det går utmärkt. Som med alla vagnar så blir det lite bökigt i värsta snökaoset men då gör jag bara om till babyskydd och går med den. Det går inte att göra om det var den ’vanliga’ vagnen. 


Stanna upp ibland

Allmänt Permalink0
Idag kände jag att det fick bli ett stopp. Jag har några dagar nu tappat mitt tålamod för
fort och idag orkade jag inte hålla masken mer. Jag mår egentligen inte dåligt så  men jag mår dåligt över att jag känner och blir såhär. Får så dåligt samvete när jag inte orkar hålla god ton mot barnen, orkar ge dem deras uppmärksamhet mm utan att jag bara blir arg, rätt retlig och vill bara åka ifrån dem.
Det har varit mycket ett tag. Mycket med
jobb, i privatliv och så är de stora barnen i varsin trots och fas i livet. Tror det hela började när vi slutade med deras napp för två månader sen för det är omkring då som jag började bli trött, började tappa humöret ibland osv men nu är den nere i botten. Det är inte barnen som är jobbiga så utan jag blir trött direkt de öppnar munnen och frågar samma sak två gånger. Vilket jag inte ska bli på dem. Men just nu så behöver andas känner jag. Och att ladda i någon timme ensam och sedan stå upp igen funkar inte i längden. Jag behöver mer än så för att komma på banan igen. Och såklart VÅR och ljusare väder. 

Så ingen missuppfattar så har jag inte gått in i någon vägg, är inte deprimerad eller så. Utan en förälder som är trött på sina barn. Det är vanligt bara att alla inte säger eller skriver något om det.. men jag vill ändå skriva om det så folk vet. 

Det är inte att misslyckas bara för att man blir svag.. 
AMBASSADÖR FÖR OTTOS BARNMAT

Allmänt Permalink1
Som rubriken säger så kan jag nu berätta att jag blivit utvald till att bli ambassadör för Ottos barnmat och vi är så glada för det. 

(null)

För er som inte vet så säljer Otto färsk ekologiskt välling. Från 6månader och från 12månader. Färdigblandad att dricka direkt och som säljs i förpackning likt vår mjölk och den hittas just även där i kylen. 

Millie var svår att få i välling när hon var liten och när vi var på
semester i Stockholm hittade vi just Ottos välling för första gången och hon drack det direkt. Det var en lättnad för oss och jag förstår i efterhand varför just hon drack den också. Vem vill inte ha något som är färskt och inte är äldre än själv barnet?! 
Det som blev vårt problem var att det fanns inte i vår stad. Och ingen affär ville ta in det. Förfå visste om Otto och det förstår jag om ingen upplyser om det. Och det är det som är min uppgift nu, att berätta för er om just Otto. Så ni och ert barn får testa på och framförallt höra att det finns bra val att göra när det kommer till barnmat. 
Nu är vi superglada att Otto har kommit till vår stad och ni kan även få in det i er stad (om det inte redan gör det) Är man 7-8 personer som söker efter det i affären och vill ha Ottos välling i samma stad/affär så kan de ta in det i sortimentet. Kolla på Ottos hemsida om vilka städer samt affärer som tar in och som redan säljer det. 

Här nedan en liten info om Ottos välling: 
OTTO innehåller färsk ekologisk gräddmjölk. Havrebasen är ekologisk och dessutom unik med bibehållna så kallade betaglukaner, (nyttiga fibrer) . Processen skiljer sig också från andra märken. OTTO genomgår en skonsam värmebehandling och kyls därefter ned till 2 C och levereras färsk och drickfärdig.
Otto innehåller inget socker, salt eller konserveringsmedel.  

(null)

Vi har snart en sex månaders bebis som det är dags att prova välling för. Perfekt för att mäta magen mer till läggningen. 
Och det känns så bra (och enkelt med färdigblandad) att Otto finns i vår stad. 

Har ni inte testat Otto välling så gör det. 
Vill ni veta mer som gå in på deras hemsida och läs eller fråga mig så ska jag försöka svara så bra jag kan eller hitta rätt svar åt er :) 


Är det någon som är intresserad så skicka ett mail till Denise.sjostrom@hotmail.com så kan jag skicka rabattkupong till er! 
Till top