Mamma till Millie&Loa

AMBASSADÖR FÖR OTTOS BARNMAT

Allmänt Permalink1
Som rubriken säger så kan jag nu berätta att jag blivit utvald till att bli ambassadör för Ottos barnmat och vi är så glada för det. 

(null)

För er som inte vet så säljer Otto färsk ekologiskt välling. Från 6månader och från 12månader. Färdigblandad att dricka direkt och som säljs i förpackning likt vår mjölk och den hittas just även där i kylen. 

Millie var svår att få i välling när hon var liten och när vi var på
semester i Stockholm hittade vi just Ottos välling för första gången och hon drack det direkt. Det var en lättnad för oss och jag förstår i efterhand varför just hon drack den också. Vem vill inte ha något som är färskt och inte är äldre än själv barnet?! 
Det som blev vårt problem var att det fanns inte i vår stad. Och ingen affär ville ta in det. Förfå visste om Otto och det förstår jag om ingen upplyser om det. Och det är det som är min uppgift nu, att berätta för er om just Otto. Så ni och ert barn får testa på och framförallt höra att det finns bra val att göra när det kommer till barnmat. 
Nu är vi superglada att Otto har kommit till vår stad och ni kan även få in det i er stad (om det inte redan gör det) Är man 7-8 personer som söker efter det i affären och vill ha Ottos välling i samma stad/affär så kan de ta in det i sortimentet. Kolla på Ottos hemsida om vilka städer samt affärer som tar in och som redan säljer det. 

Här nedan en liten info om Ottos välling: 
OTTO innehåller färsk ekologisk gräddmjölk. Havrebasen är ekologisk och dessutom unik med bibehållna så kallade betaglukaner, (nyttiga fibrer) . Processen skiljer sig också från andra märken. OTTO genomgår en skonsam värmebehandling och kyls därefter ned till 2 C och levereras färsk och drickfärdig.
Otto innehåller inget socker, salt eller konserveringsmedel.  

(null)

Vi har snart en sex månaders bebis som det är dags att prova välling för. Perfekt för att mäta magen mer till läggningen. 
Och det känns så bra (och enkelt med färdigblandad) att Otto finns i vår stad. 

Har ni inte testat Otto välling så gör det. 
Vill ni veta mer som gå in på deras hemsida och läs eller fråga mig så ska jag försöka svara så bra jag kan eller hitta rätt svar åt er :) 


Är det någon som är intresserad så skicka ett mail till Denise.sjostrom@hotmail.com så kan jag skicka rabattkupong till er! 
#1 - - Emma:

Hej! Min tös är omöjlig med välling och vägrar ta det.. Fyller 10 månader nästa vecka. Så ska definitivt prova på Otto välling :) Tack för tipset!

Till top