Mamma till Millie&Loa

Stanna upp ibland

Allmänt Permalink0
Idag kände jag att det fick bli ett stopp. Jag har några dagar nu tappat mitt tålamod för
fort och idag orkade jag inte hålla masken mer. Jag mår egentligen inte dåligt så  men jag mår dåligt över att jag känner och blir såhär. Får så dåligt samvete när jag inte orkar hålla god ton mot barnen, orkar ge dem deras uppmärksamhet mm utan att jag bara blir arg, rätt retlig och vill bara åka ifrån dem.
Det har varit mycket ett tag. Mycket med
jobb, i privatliv och så är de stora barnen i varsin trots och fas i livet. Tror det hela började när vi slutade med deras napp för två månader sen för det är omkring då som jag började bli trött, började tappa humöret ibland osv men nu är den nere i botten. Det är inte barnen som är jobbiga så utan jag blir trött direkt de öppnar munnen och frågar samma sak två gånger. Vilket jag inte ska bli på dem. Men just nu så behöver andas känner jag. Och att ladda i någon timme ensam och sedan stå upp igen funkar inte i längden. Jag behöver mer än så för att komma på banan igen. Och såklart VÅR och ljusare väder. 

Så ingen missuppfattar så har jag inte gått in i någon vägg, är inte deprimerad eller så. Utan en förälder som är trött på sina barn. Det är vanligt bara att alla inte säger eller skriver något om det.. men jag vill ändå skriva om det så folk vet. 

Det är inte att misslyckas bara för att man blir svag.. 
Till top