Mamma till Millie&Loa

Lovemade

Allmänt Permalink0
Snart är det dags för Ina att börja äta mat mer på ’riktigt’. Hon har fått smaka litegrann men nu börjar det bli dags att ge lite mer. 
Valet var enkelt för oss vilket märke vi kommer köra på här hemma. Jag har till de andra två lagat en del mat själv och även köpt men nu kommer inte tiden finnas till att laga så mycket med mat till Ina samt när det finns bra mat att köpa klart så varför inte köpa det och göra det enkelt för sig.. 

Vi har köpt hem ett gäng brukar från Lovemade  Det känns som ett enkelt val. Det är ekologiskt och svensktillverkat. 
Inga konstiga tillsatser och färska råvaror. 
Jag tycker man märker stor skillnad på Lovemade mot andra märken.. 

Detta är inget sponsrat inlägg utan något som jag vill skriva och berätta om då jag tycker de borde synas och höras mer. 
Nu återstår frågan vad lilla tjejen tycker om detta. Både Millie och Loa har ätit Lovemade och har tyckt om det, så tror inte det skulle vara några problem med de enkla men goda recept som dem har att välja på. 
(null)

(null)

(null)

Lägger även in en lista på bra saker att veta om Lovemade 

Intervju om Inas dop

Allmänt Permalink0
Vi fick förfrågan om vi ville ställa upp på en liten intervju efter Inas dop. Hos Giftstory.se kan ni nu läsa intervjun som handlar om Inas dop.
Det är frågor om bla hur vi planerade dopet, vad vi gillar att få eller ge bort i doppresent, även om vi hade något doptema samt vilka sånger vi valde att ha på själva dopet i kyrkan och mycket mer. Där dyker det även upp några bilder från den dagen. Klicka in er på länken så kommer ni direkt till sidan :) 

Ina fick även en superfin doppresent som kommer ifrån Giftstory 
En kanin en med tröja som har Inas namn på. 
(null) (null)ONSDAG

Allmänt Permalink0
(null)

De två stora barnen har precis blivit hämtade av svärmor och ska spendera dagen med henne så jag och lillan får lite tid för oss själva. Rättare sagt ska jag städa klart det sista som jag började med i morse och sedan sätta mig med jobb.

Just nu sitter jag och äter en tidigt lunch och matar lillan samtidig. Försöker passa in så hon sover lägligt tills jag ska jobba. 
Hon är så snäll ändå så hon skulle vara nöjd med att sitta bredvid eller ligga i gymmet men så skönt när det är tyst omkring när jag ska sitta med alla papper. 

Hoppas ni får en mysig onsdag! 
Till top